Website laten maken of website nodig in Zwanenburg?

Webdesign By Hand bouwt vanuit Haarlem, Zwanenburg en Velsen!

Website laten maken of website nodig in Zwanenburg?

Dan bent u in IJmuiden op de goede weg! Webdesign By Hand (WBH), gevestigd in Haarlem, Zwanenburg, IJmuiden en Santpoort, kan u of uw bedrijf helpen met het ontwerpen, bouwen én/of onderhouden van een website. Door een persoonlijke samenwerking aan te gaan, worden uw wensen in vervulling gebracht. Webdesign By Hand is specialist op het gebied van webdesign en informatie- en communicatietechnologie (ICT) in Haarlem, Zwanenburg, IJmuiden en Santpoort. Bekijk de kopjes Services, FAQ en Over WBH voor verdere informatie. Vraag hier gerust een kennismakingsgesprek aan en/of neem contact op via de contactgegevens. Volg Webdesign By Hand ook even op Facebook!

Ontwerpen

Een juist ontworpen website zorgt voor een optimaal gebruiksgemak en veel hits en bezoekers. Wensen van de klant zullen bij het design in acht worden genomen, om het ontwerp te perfectioneren.

Bouwen​

Bij het bouwen van een website, zal het ontwerp visueel in de praktijk worden gebracht. Het design zal zo veel mogelijk gevolgd worden en de webdesign-features zullen worden toegepast. Ook kan er een info@ bedrijfsmail worden ontwikkeld.

Onderhouden

Onderhoud van een website is essentieel. Hierbij worden onderdelen zoals webhosting, SSL certificaten, SEO (zoekmachine-optimalisatie), back-ups, beveiliging en updates grondig bijgehouden. Dit zorgt voor de beste prestaties van uw website.

Over Webdesign By Hand - Zwanenburg

Tom Handgraaf

Webdesign By Hand is in de zomer van 2019 opgestart door mij, Tom Handgraaf, in Haarlem, Zwanenburg, IJmuiden en Santpoort. Nadat ik mijn gymnasium had afgerond in 2017, begon ik aan mijn universitaire opleiding Informatiekunde (zie derde blok onderaan). Na drie jaar gestudeerd te hebben aan de Universiteit van Amsterdam, besloot ik naast mijn studie het bedrijf Webdesign By Hand op te starten. Ik wilde graag anderen gaan helpen binnen het vakgebied van de ICT. Hierbij ben ik verder gaan studeren in onderwerpen zoals webdesign, webshops, e-commerce en online marketing. Met Webdesign By Hand wil ik het mogelijk maken om met zorgvuldig en persoonlijk contact mensen te voorzien van webdesign naar wens. Ik ben volledig werkzaam vanuit Zwanenburg en Velsen. Onder de knoppen staan mijn persoonlijke links (Facebook, LinkedIn & mijn studie).

Contact

Vragen?

Twijfel niet om een (vrijblijvend) gesprek aan te vragen! Ik help u graag om uw wensen te bespreken. Stel hier ook uw overige vragen of mail mij deze via info@webdesignbyhand.nl.

FAQ

> Wanneer/waarom heb ik een website nodig?

Een website is een eenvoudige en efficiënte manier om u te kunnen onderscheiden van bijvoorbeeld andere bedrijven of anderen. Daarnaast biedt het vele voordelen op o.a. communicatie. Is dit van belang bij u, dan is een website een uitstekende keuze.

> Hoe lang werkt een website?

Een website/webshop wordt bij een hosting provider beheerd. Dit kan gezien worden als een lopend abonnement, waarbij de hosting provider uw website/webshop online houdt. Zolang u uw abonnement wilt aanhouden, zal de website online blijven.

> Wat is webdesign?

Webdesign wordt alomtegenwoordig gezien als het compleet ontwikkelen van websites. Hierbij kunnen er drie niveaus worden onderscheiden, namelijk het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites. Websites zijn zelf gebouwd op programmeertalen zoals PHP, HTML, SQL en Javascript. Deze talen geven vorm aan de gehele front-end (visuele onderdelen) en back-end (‘onder de motorkap’) van de website. WordPress is een CMS (Content Management System) die deze talen combineerd voor een optimaal bewerkingsprogramma.

> Wat is SEO?

SEO staat bekend als Search Engine Optimalization. In een beknopte verwoording: online zoekmachines, zoals Google, gebruiken verschillende algoritmes om de meest relevante zoekresultaten bij de zoekvragen te koppelen. Door het juist ontwerpen van een website, zullen zoekmachines een website relevanter beoordelen. Hierdoor wordt de kans dat internetgebruikers uw website vinden vergroot. SEO is een zeer belangrijk element van webdesign.

> Biedt Webdesign By Hand ook andere services?

Naast dat Webdesign By Hand webdesign (ontwerpen, bouwen en onderhouden) services levert vanuit Haarlem en Velsen, is het ook mogelijk om andere ICT-gerelateerde services aan te vragen, mits dit binnen de mogelijkheden van Webdesign By Hand vallen. Denk hierbij aan specifieke ICT taken, informatiebeveiliging, webmarketing (vb. facebook ads), etc.

> Ik twijfel over mijn keuze voor een website, kan ik een gratis gesprek aanvragen?

Webdesign By Hand streeft ernaar om vanuit Haarlem, Zwanenburg, IJmuiden en Santpoort zo eenvoudig en persoonlijk mogelijk contact met de klant te garanderen. Mocht u twijfelen over uw keuze, dan kunt u gerust het onderstaande contactformulier invullen of een mail sturen naar info@webdesignbyhand.nl. Een kennismakingsgesprek is uiteraard kosteloos!

Beoordeeld met 5,0 sterren op Google
5/5

Info