Maak kennis.

Over ons: Met jarenlange ervaring in de branche helpen we bedrijven online te excelleren. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid bieden wij complete webdesign diensten aan. Elk project heeft zijn eigen verhaal, en hier delen wij die van ons.

Webdesign By Hand

Verhaal achter

Over ons: Webdesign By Hand is in de zomer van 2019 opgestart door mij, Tom Handgraaf, in de regio Haarlem, Velserbroek, IJmuiden en Santpoort. Nadat ik mijn gymnasium had afgerond in 2017, begon ik aan mijn universitaire opleiding Informatiekunde. Na drie jaar gestudeerd te hebben aan de Universiteit van Amsterdam, besloot ik naast mijn studie het bedrijf Webdesign By Hand op te starten. Ik wilde graag anderen gaan helpen binnen de vakgebieden ICT en Bedrijfskunde. Hierbij ben ik verder gaan studeren in onderwerpen zoals webdesign, webshops, e-commerce en online marketing. Met Webdesign By Hand wil ik het mogelijk maken om met zorgvuldig en persoonlijk contact mensen te voorzien van webdesign naar wens. 

Waar wij voor staan

Persoonlijk & Ervaren

Bij Webdesign By Hand staan persoonlijk contact en ervaring centraal. Wij combineren jarenlange expertise met een op maat gemaakte aanpak, zodat uw website precies voldoet aan uw wensen en behoeften.

Persoonlijke Service

Persoonlijk contact is de sleutel. We luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat uw website precies aansluit bij uw visie en wensen.

Creatief

Met creatieve expertise worden uw ideeën tot realisatie gebracht. Uw wensen worden verwerkt in een design dat zowel esthetisch als functioneel is.

Digitaal

De digitale service staat het hele jaar door voor u klaar. Of u nu vragen heeft of aanpassingen wilt: wij staan altijd klaar, ongeacht het moment.