Onze designs

Portfolio.
5 recente designs.

Welkom bij het portfolio van Webdesign By Hand! Hier ziet u de laatste vijf creaties die wij met trots hebben gerealiseerd.

Goldenbarrel Webdesign Portfolio

Golden Barrel

Het ontwerp van de Golden Barrel-website is een prachtig voorbeeld van hoe stijl en functionaliteit gecombineerd kunnen worden. De verfijnde kleurenpalet en professionele fotografie versterken de merkidentiteit en trekken de aandacht van de bezoekers. De website is intuïtief en gebruiksvriendelijk, met duidelijke navigatieopties en goed geplaatste call-to-actions. De zorgvuldig opgebouwde inhoud presenteert de producten en diensten op een aantrekkelijke manier, waardoor de gebruikerservaring zowel informatief als visueel aangenaam is.

Goldenbarrel Webdesign Portfolio
Tent2 Webdesign Portfolio

Tent2

Het Tent2-website design is een uitstekend voorbeeld van hoe visuele aantrekkingskracht en gebruiksvriendelijkheid hand in hand kunnen gaan. De natuurlijke kleuren en hoogwaardige afbeeldingen versterken het merkbeeld en creëren een uitnodigende sfeer. De duidelijke navigatie en goed geplaatste call-to-actions zorgen ervoor dat bezoekers gemakkelijk hun weg vinden en snel de gewenste informatie kunnen vinden. Het gebruik van iconen en korte, krachtige teksten maken de boodschap helder en direct.

Tent2 Webdesign Portfolio
PTF By Joep Webdesign Portfolio

PTF-By-Joep

De PTF By Joep-website maakt slim gebruik van een strak kleurenpalet van zwart, wit en donkergroen, wat perfect aansluit bij de sfeer van de fysieke sportschool. De intuïtieve navigatie en duidelijke interne links maken het eenvoudig voor bezoekers om lessen te boeken via het reserveringsprogramma. Het ontwerp combineert elegantie en gebruiksgemak, wat zorgt voor een professionele en aangename gebruikerservaring.

PTF By Joep Webdesign Portfolio
Kabalt Webdesign Portfolio

Kabalt

Het design van de Kabalt Administraties website is doordacht en professioneel. De combinatie van wit en blauw creëert een rustige en professionele uitstraling, terwijl het blauw als accentkleur de aandacht trekt naar belangrijke elementen. Het contactformulier is uitstekend geïntegreerd en gemakkelijk toegankelijk voor alle bezoekers, waardoor de interactie met de website soepel verloopt. Over het algemeen straalt de website een helderheid uit die de gebruikerservaring verbetert en het navigeren eenvoudig maakt.

Kabalt Webdesign Portfolio
Be Your Own Hero Webdesign Portfolio

Be Your Own Hero

Het design van Be Your Own Hero straalt een elegantie uit die de bezoekers verwelkomt in een sfeer van groei en persoonlijk leiderschap. De harmonieuze combinatie van groen en paars creëert een rustgevende omgeving die uitnodigt tot verkenning. De pagina’s zijn naadloos verbonden als een stappenplan, waardoor een gestroomlijnde funnel ontstaat die de gebruikers moeiteloos door het proces leidt. Over het geheel genomen biedt de website een intuïtieve en stimulerende ervaring voor degenen die op zoek zijn naar (trauma)therapie en persoonlijke ontwikkeling.

Be Your Own Hero Webdesign Portfolio

Ideeën en Realisatie

Van Haarlem tot Santpoort, onze persoonlijke aanpak heeft geleid tot prachtige websites die perfect aansluiten bij de wensen van onze klanten. Laat u inspireren door onze projecten in de portfolio en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Bent u klaar voor uw eigen unieke webdesign? Neem gerust contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.